ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Η φοιτητική λέσχη μεριμνά για την σίτιση και στέγαση των φοιτητών και τη χορήγηση υποτροφιών και ατόκων δανείων στους φοιτητές, με κριτήριο την οικονομική τους κατάσταση σε συνδυασμό με την επίδοσή τους στις σπουδές.

Στους φοιτητές παρέχονται ακόμα: Πλήρης ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη (Π.Δ. 185/1984) και διευκολύνσεις για τις μετακινήσεις τους σε όλη την διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους.

Λεπτομερείς πληροφορίες για τις παροχές της Φοιτητικής Λέσχης του ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης δίνονται από τη γραμματεία της Φοιτητικής Λέσχης που βρίσκεται στο ισόγειο της εστίας Φ1.

Μέσω της Ιστοσελίδας, παρακάτω, μπορείτε να ανεβάσετε την εργασία σας σε Συμπιεσμένη(σε περίπτωση αποστολής περισσότερων από ένα αρχείο) ή μή, Μορφή και Απαλλαγμένη από Ιούς, συμπληρώνοντας το Ονοματεπώνυμο και τον Αριθμό Μητρώου σας. Η Ονομασία του αρχείου θα πρέπει να είναι Συγκεκριμένη, όπως αυτή ορίζεται από την εκάστοτε εργασία. Ο επιτρεπτές μορφές αποστολής αρχείων είναι RAR, PDF, TXT, DOC, DOCX και το μέγιστο μέγεθος τους μπορεί να φτάνει τα πέντε MegaBytes.


Upload Your Works

Name *

Email *

AEM *

Upload Your Work *