ΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΔΟΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Εργαλεία Εργαστηρίου

Air Clean

AirClean Συστήματα AC600
Σειρά σταθμών εργασίας κάθετης νηματικής ροής είναι ιδανικές για εφαρμογές που δεν είναι επικίνδυνοι για το χειριστή, αλλά απαιτούν ένα καθαρό χώρο εργασίας. Η συμπαγής, ελαφρύς σχεδιασμός επιτρέπει πολλαπλές «καθαρό ζώνες» μέσα σε ένα εργαστήριο.

Clean Box

Clean Box
Βάζουμε μέσα το σκληρό δίσκο που θέλουμε να ανοίξουμε. Ξεκινάμε τη διαδικασία αποστείρωσης και περιμένουμε δέκα λεπτά με κλειστό το πορτάκι διότι οι ακτίνες UV που είναι ενεργοποιημένες μέσα στο Box, σκοτώνει οποιοδήποτε μικρόβιο ή μικροοργανισμό. Αυτό πρέπει να γίνει διότι έστω και ένας μικροοργανισμός να αγγίξει το μαγνήτη που περιέχει ο σκληρός μας δίσκος, τότε αυτός μπορεί να καταστραφεί.

UV Tect Microprocessor

UV Tect
Ελεγκτής με μικροεπεξεργαστή UVTect ™, Class 100 (ISO 5) κάθετης νηματικής ροής, ορατότητα 360 μοιρών, αναπόσπαστη βάση από πολυπροπυλένιο για εύκολο καθάρισμα. Όλα τα θερμοπλαστικά κατασκευών Ενσωματωμένο φως φθορισμού, Παρακολούθηση του φίλτρου HEPA που υποδεικνύει αυτόματα πότε απαιτείται αλλαγή φίλτρου, Διατίθεται σε 24″, 32″ και 48″ πλάτη. Διατίθεται σε 110V ή 220V εκδόσεις

3D Scanner

3D Scanner
Ένας 3D Scanner ο οποίος έχει τη δυνατότητα να σκανάρει ένα ολόκληρο δωμάτιο ή μία τεράστια έκταση και να μας το μετατρέψει μέσω ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή σε 3D αρχείο με εικόνα και διαστάσεις ή αλλιώς σε ένα 3D περιβάλλον. Ένα 3D scanner είναι μια συσκευή που αναλύει σε πραγματικό κόσμο αντικειμένου ή του περιβάλλοντος για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με το σχήμα του και ενδεχομένως, την εμφάνισή του (π.χ. χρώμα). Τα συλλεχθέντα δεδομένα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ψηφιακών τρισδιάστατων μοντέλων

Oscilloscope

Παλμογράφος
Ο παλμογράφος είναι μια συσκευή που επιτρέπει την παρατήρηση και μέτρηση συνεχών (DC) και εναλλασσομένων (AC) ηλεκτρικών τάσεων και κυματομορφών, τα οποία στην ηλεκτρονική γενικά ονομάζονται σήματα. Τα σήματα είναι συναρτήσεις του χρόνου, και άρα παριστάνονται με μια γραφική παράσταση V = V(t). Συνεπώς ένας παλμογράφος πρέπει να έχει την δυνατότητα να απεικονίζει ταυτόχρονα και την στιγμιαία τιμή της τάσης και τον χρόνο. Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση του σωλήνα Braun, ο οποίος αποτελεί το βασικό στοιχείο του παλμογράφου.