Δομή Εργαστηρίου

Air Clean 600

AirClean Συστήματα AC600 Σειρά σταθμών εργασίας κάθετης νηματικής ροής είναι ιδανικές για εφαρμογές που δεν είναι επικίνδυνοι για το χειριστή, αλλά απαιτούν ένα καθαρό χώρο εργασίας. Η συμπαγής, ελαφρύς σχεδιασμός επιτρέπει πολλαπλές «καθαρό ζώνες» μέσα σε ένα εργαστήριο.

Είναι ένα Clean Box ( κουτί αποστήρωσης). Βάζουμε μέσα το σκληρό δίσκο που θέλουμε να ανοίξουμε . Ξεκινάμε τι διαδικασία αποστήρωσης και περιμένουμε δέκα λεπτά με κλειστό το πορτάκι διότι οι ακτίνες UV που είναι ενεργοποιημένες μέσα στο Box μας σκοτώνει οποιοδήποτε μικρόβιο ή μικροοργανισμό, αυτό πρέπει να γίνει διότι εστώ και ένας μικροοργανισμός να αγγίξει το μαγνήτη που περιέχει ο σκληρός μας δίσκος , ο δίσκος μπορεί να καταστραφεί.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ :

Ελεγκτής με μικροεπεξεργαστή UVTect ™ ,Class 100 (ISO 5) κάθετης νηματικής ροής ,Ορατότητα 360 μοιρών ,Αναπόσπαστο βάση από πολυπροπυλένιο για εύκολο καθάρισμα ,Όλα τα θερμοπλαστικά κατασκευών ,Ενσωματωμένο φως φθορισμού ,Παρακολούθησης του φίλτρου HEPA υποδεικνύει αυτόματα πότε απαιτείται αλλαγή φίλτρου ,Διατίθεται σε 24 «, 32» και 48 «πλάτη Διατίθεται σε 110 V ή 220 V εκδόσεις

Model Space

Είναι ένας 3D Scanner ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μας σκανάρει ένα ολόκληρο δωμάτιο ή μία τεράστια έκταση και να μας το μετατρέψει μέσω ενός ηέλτρονικού υπολογιστή σε 3D αρχείο με εικόνα και διαστάσεις ή αλλιώς σε ένα 3D περιβάλλον. Ένα 3D scanner είναι μια συσκευή που αναλύει σε πραγματικό κόσμο αντικειμένου ή του περιβάλλοντος για τη συλλογή δεδομένων σχετικά με το σχήμα του και, ενδεχομένως, την εμφάνισή του (π.χ. χρώμα). Τα συλλεγέντα δεδομένα μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή ψηφιακών τρισδιάστατα μοντέλα .

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ :

Οι 3D σαρωτές μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τις κάμερες. Όπως φωτογραφικές μηχανές, έχουν σαν κώνο οπτικό πεδίο , και όπως φωτογραφικές μηχανές, μπορούν να συλλέγουν πληροφορίες μόνο για τις επιφάνειες που δεν κρύβονται. Ενώ μια κάμερα συλλέγει χρώματος πληροφορίες σχετικά με τις επιφάνειες που εμπίπτουν στο πεδίο του άποψη, ένα σαρωτή 3D συλλέγει απόσταση πληροφορίες σχετικά με τις επιφάνειες στο οπτικό του πεδίο. Η «εικόνα» που παράγεται από ένα 3D scanner περιγράφει την απόσταση σε μία επιφάνεια σε κάθε σημείο στην εικόνα. Αυτό επιτρέπει την τρισδιάστατη θέση κάθε σημείου στην εικόνα για να αναγνωριστούν

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ :

Υπάρχει μια ποικιλία τεχνολογιών για την ψηφιακή απόκτηση το σχήμα ενός αντικειμένου 3D. Μια καθιερωμένη κατάταξη τις χωρίζει σε δύο τύπους: την επαφή και χωρίς επαφή. Λύσεων Μη-επαφή μπορεί να διαιρεθεί περαιτέρω σε δύο κύριες κατηγορίες, ενεργητική και παθητική. Υπάρχει μια ποικιλία τεχνολογιών που αντιστοιχούν σε καθένα από αυτές τις κατηγορίες.